TRAINING VOOR BEDRIJVEN - STRESSVRIJ WERKEN

DOOR THE INNER GAME OF WORK & TENNIS.
Ik help medewerkers, managers en leiders om betere resultaten te bereiken vanuit Flow.

u

Kost het je medewerkers veel moeite om de juiste resultaten te bereiken?

Doet iedereen wel heel erg zijn best, maar lijkt het op de een of andere manier gewoon niet te lukken?
u

Zijn de werknemers daardoor niet meer zo gemotiveerd om er echt voor te gaan?

Is de werksfeer weinig inspirerend en blijft iedereen daardoor hangen in een negatieve spiraal?
u

Geloven je medewerkers er niet echt meer in het bereiken van de resultaten waar ze eerst zo enthousiast van werden?

Loopt iedereen op zijn tandvlees en zitten een paar medewerkers echt tegen een burnout aan?

Ben jij ook zo moe van al dat harde werken, zonder al te veel resultaat?

Je hoort het steeds meer: ik heb te weinig tijd voor wat ik allemaal MOET doen. Druk, druk, druk, is onze klaagzang geworden. We komen dus steeds meer onder stress en hoge werkdruk te staan en de verwachtingen en eisen die gesteld worden nemen alleen maar toe. We doen steeds meer ons best om aan alle verwachtingen te voldoen.

Onderzoek toont aan dat in Nederland meer dan de helft van de directeuren, managers en leidinggevenden aan burnout verschijnselen leidt. Van alle medewerkers klaagt meer dan 60% over te hoge werkdruk en weinig plezier meer in hun werk.

De kracht van meer Flow

Deze gegevens staan vermeld in een van de beste managementboeken over stressvrij werken; “Flow en de Kunst van het Zakendoen” en in het vervolg boek “Minder Moeten, meer Flow”.
In een recent onderzoek stond dat ruim 40% van de vrouwen dagelijks gebukt gaat onder spanningen. Ook 2x zoveel vrouwen krijgt een burn-out dan mannen. Praten over stress op het werk is nog altijd een taboe. Echter, stress is de meest voorkomende beroepsziekte. Maar liefst 56% geeft aan vaak tegen de werkdag op te zien. Zelfs 60% geeft aan dat ze nog harder gaan werken als het hun teveel wordt.
Een krantenkop schreeuwt dat Nederland behoefte heeft aan een stressvrije werkplek.

Het goede nieuws is dat die plek al bestaat, die is te vinden als je werkt in Flow. Niet zo moeilijk eigenlijk, want het is je natuurlijke staat.

Wetenschappelijk onderzoek heeft allang bewezen dat je in Flow het beste presteert met minder inspanning! Dus het allerbeste medicijn tegen stress en werkdruk is om vaker in Flow te werken.

In Flow;

  1. Bereik je meer zonder keihard te moeten werken
  2. Je prestaties zijn niet alleen te verklaren door factoren als inspanning, talent of opleiding
  3. Voel je je goed, gelukkig en productief tegelijk.
  4. Zit je dag vol met synchroniciteiten, die je ondersteunen in je succes.
  5. Gebeuren dingen als vanzelf, alles om je heen werkt mee.
  6. Ben je een magneet voor positieve omstandigheden .
  7. Het werk kost je geen energie, maar het geeft je juist veel energie.
  8. Krijg je allerlei nieuwe ideeën, die tot onverwachte resultaten leiden.
  9. Werk je niet zozeer vanuit motivatie, maar je neemt actie vanuit inspiratie.
  10. Ben je het beste verzekerd tegen stress- en ziekte verzuim!

Daarom geef ik deze training stressvrij werken met de Inner Game of Work & Tennis speciaal voor bedrijven!

Ga terug met je medewerkers naar de basis zonder stress, waarin je met minder moeite meer bereikt!

Ik ben Alexander Rutgers, expert op het gebied van de Inner Game, Psychologie van Flow en de Universele Wet van Aantrekkingskracht. Ik help medewerkers, managers en leidinggevenden om stress te verminderen, burnouts te voorkomen en effectiever en moeitelozer te werken vanuit flow.

Ik heb ontdekt dat niet harder en slimmer werken het antwoord is, maar dat je juist meer bereikt door je bewustzijn te vergroten. Met teveel je best doen bereik je niets, maar met bewustzijn bereik je alles. Als je eerst je positieve energie, en je krachtige uitstraling vergroot, zal je je geïnspireerd voelen om in actie te komen, dingen vallen dan op hun plaats, alles en iedereen lijkt met je mee te werken.

Met als effect: een harmonieus, krachtig en effectief bedrijf waarin de deelnemers vanzelf ook volledig in verbinding met elkaar komen te staan. Hierdoor ontstaat een vreugdevolle co-creatie van zeer positieve resultaten!

The player of the Inner Game comes to value the art of relaxed concentration above all other skills; he discovers a true basis for self confidence and learns that the secret to winning lies in not trying too hard.

– Tim Gallwey

Alle medewerkers in hun kracht door stressvrij werken in Flow

N

Meer rust en betere samenwerking

Rust bij het personeel, omdat iedereen met minder stress zijn werk kan doen. Ieder zijn kwaliteiten worden benut. Medewerkers hebben meer zelfvertrouwen, hebben minder innerlijke beperkende overtuigingen, minder prestatiedruk en werken beter samen.
N

Meer plezier en arbeidsvreugde

Je medewerkers zijn beter op elkaar afgestemd, hebben een betere verbinding met elkaar. Niet alleen met elkaar, maar ook met klanten en andere belangrijke externen. Omdat de lat hoog ligt, maar je medewerkers beter weten hoe ze de doelen kunnen bereiken, werken ze met meer plezier en vanuit moeiteloosheid aan projecten. Iedereen is positiever en ook meer betrokken bij het bedrijf.
N

Grotere productiviteit en effectiviteit

Door geconcentreerd en gefocust aan projecten te werken, gaan de resultaten erop vooruit. Er wordt beter en vanuit flow samengewerkt in het bedrijf. In de training wordt innovatief en creatief denken gestimuleerd, waardoor ze zich niet laten belemmeren door problemen die ze tegenkomen.

Ervaringen

I  always remember your training with  the Inner Game.
I enjoyed your sessions very much and I could see clearly what you were wanting to demonstrate  with this training.
I very much like the physicalisation of what you do, the need to locate deep awareness within the body en breath .
This is an art that has largely been lost in the west. These are business people. Many have lost the connection between brain and body.
They are so narrowly focussed on business outcomes, they find it hard to see things clearly from a wider perspective.
Thank you for your training
Nick Owen

Eigenaar van Natural Leaders (UK)

Je aanpak was bijzonder. Op de mens gericht en met oog voor diezelfde mens en de verborgen kwaliteiten. De ervaringen brachten mij ertoe je te vragen om de sterkste club uit Utrecht in die tijd (de jaren 85) te komen trainen.
Geen gemakkelijke groep, veel talent en veel tennis-trainers die het eigenlijk liever zelf wilden doen. Het was leuk om te horen dat zij allemaal het over een ding eens waren.
“Alexander is de beste coach die we ooit gehad hebben”. Dat zeggen ze nu na 30 jaar dus zomaar. Ongevraagd. Op de golfbaan (tja)
Ik denk dat dat het beste is wat je te horen kunt krijgen.
Rene Olthof

Olthof & Co B.V.

De resultaten van je medewerkers naar een hoger niveau tillen?

Maak van je bedrijf een ”winning team” en bereik moeiteloos betere resultaten door de training “Stressvrij werken met de Inner Game of Work & Tennis”.

Stressvrij werken met de Inner Game of Work & Tennis.

Leer moeiteloos en beter presteren in je werk vanuit flow.

Bij de traditionele manier van leren en veranderen ligt het accent op het geven van instructies. De ”leerling” doet hard zijn best om iets te verbeteren, denkt vaak teveel na, waardoor er twijfel ontstaat. Dat resulteert weer in nog harder je best doen, want je denkt dat jij faalt. Zo kom je in een vicieuze cirkel terecht, Je raakt nog meer gespannen en dat gaat ten koste van het plezier.

De Inner Game methode is ontwikkeld door Timothy Gallwey, en zijn eerste boek ”The Inner Game of Tennis ” was revolutionair en werd al snel een bestseller, omdat het vooral werd gelezen door niet tennissers, door mensen die hun prestaties op elk gebied wilden verbeteren.

Elke voorstaande coach van tegenwoordig is beïnvloed door Gallwey’s Inner Game. Al snel volgden boeken over: The Inner Game of Work en The Inner Game of Stress.

Als Inner Game-coach leer ik je vertrouwen op je aangeboren natuurlijke leerproces, waardoor je geen moeite meer hoeft te doen. Je ontwikkelt vertrouwen in je aanwezige potentieel en je laat het meer gebeuren, je leert en presteert moeiteloos, zoals je dat nog bij jonge kinderen ziet. Kinderen hebben nog grote dromen. Ze geloven erin en realiseren ze direct.

Wij zijn vergeten om van deze creatie kracht gebruik te maken, het is ons zelfs afgeleerd om daarop te vertrouwen.

De Inner Game leert je weer contact te maken met jouw innerlijke kracht en je weer terug te leiden naar de magie uit je kinderjaren, waar al je dromen moeiteloos verwezenlijkt worden.

In de training voor bedrijven ga ik met een groep aan de slag met the Inner Game of Work & Tennis.

Je gaat vooral ervaren. Je zult als deelnemer belangrijke lessen leren die je zowel in je privé als in je werk kunt gaan gebruiken.

De training heeft als doel om inzicht te krijgen in jouw gedrag en om moeiteloos en vanuit je talenten te gaan werken.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het volgen van een training. Ik kan een training organiseren van één of twee dagdelen. We werken zowel op de tennisbaan als in de zaal. De locatie en het programma stemmen we af in overleg.

Je kunt mij ook inhuren binnen een bestaande training die aansluit op jullie thema.

Aanbevelingen

Mijn ervaringen met Alexander Rutgers bestrijken een lange periode. Met een vriendin volgde ik langjarig het moeiteloze tennisspel, waardoor we ons spel konden verbeteren.
Daarnaast hebben wij Clinics opgezet , waarbij leidinggevenden en tennis met elkaar worden verbonden. Twee maal in het Frans Otten Stadion  aan een groep van zo,n 20 personen  en tevens aan een management team  van een opleidingsinstituut.
Ik heb Alexander leren kennen als een uitstekende coach met grote kennis, inzet en rust voor zijn cursisten en zorg en ondersteuning voor zijn medetrainers.
Jan Bouman

Klinisch en organisatie psycholoog

Ooit heb ik een training gehad van Tim Gallwey, grondlegger van The Inner Game Methode. Die zal ik nooit vergeten. Het heeft mij altijd geholpen.

Alexander Rutgers is zijn vertegenwoordiger en “very much his own man”. Een liefdevolle man die echt begrijpt waar het over gaat en in dat begrip innemend is en bescheiden blijft.

Harry Starren

ex CEO de Baak (Het Instituut voor Leiderschap en Hoogopgeleide professionals)

Alexander Rutgers heeft een aantal jaren met veel succes workshops Inner Game gegeven tijdens de Nationale Bedrijfstennis Evenementen. De deelnemers verbeterden niet alleen hun tennisspel maar gebruikten de inzichten en tools ook op hun werk en hun leven. Ze kunnen met minder moeite meer bereiken, wat cruciaal is voor topprestaties op de tennisbaan en in je dagelijks leven.
Jacco Eltingh

Technisch directeur KNLTB

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek voor een training voor het bedrijf!

Winner Coaching: 06-2943 2167