Een jaar lang ben ik als stresscounselor door Alexander gecoacht en sindsdien is hij nog steeds een belangrijke inspirator in mijn leven.
Alexander is heel kundig en uniek in zijn vak door de wet van aantrekkingskracht vanuit de diepere leringen van Abraham Hicks in te zetten.
Deze lessen zijn gebaseerd op wetenschappelijke onderbouwing van natuurwetten volgens de kwantumfysica.
Ook leert Alexander als “Inner Game” coach, het toepassen van je innerlijke vaardigheden.
Ik ervaar Alexander als een integer persoon met een groot empathisch vermogen.
Hij heeft mij dit laatste jaar vele inzichten gegeven, laten zien dat ik het waard ben om mooie dingen in het leven te ontvangen.
Alexander inspireert me, met behulp van tools die hij me meegeeft, in een positieve energieniveau/- vibratie te komen.
Hierdoor heb ik meerdere malen de juiste situaties en personen mogen ervaren en ontmoeten die mij hebben geholpen een stuk verder te komen daar waar ik graag wilde zijn.
Het grootste inzicht wat Alexander mij heeft gegeven is dat ik me bewust goed moet blijven voelen waardoor ik mijn doelen, verlangens kan nastreven.
Maar alleen dit kan bereiken door eigen verantwoordelijkheid en zelfdiscipline aan te gaan.
Alexander biedt mij de sleutels aan in de vorm van bijvoorbeeld oefeningen om me energetisch beter te voelen en ik zelf ben er verantwoordelijk voor of ik deze regelmatig ga gebruiken om deuren te openen voor meer geluk op alle fronten.
Dus heel simpel gezegd: wil je met Alexander in zee gaan om een beter, gelukkiger en meer ontspannen leven te krijgen, wil je gezond zijn in lichaam en geest dan zul je je “huiswerk” die je van Alexander krijgt om hoger te komen in je energieniveau, je veel beter en blijer te voelen, gewoon moeten doen.
Want pas door het leveren van bewuste inspanning ga je duidelijke verbeteringen in je leven ontdekken.
Alexanders sterkste punt is dat hij goed kan luisteren en daardoor heel snel tot de essentie van je probleem komt.
Op een liefdevolle manier en met zijn aanstekelijke humor confronteert hij mij met mijn gedachtenpatronen en opvattingen en geeft me inzichten waardoor ik deze kan loslaten.
Door zijn aandacht en met zijn hart te coachen is Alexander voor mij een waardevol persoon waar ik me veilig bij kan voelen.
Na ieder gesprek met Alexander ervaar ik emotionele opluchting en vertrouwen en voel ik me innerlijk sterker.
Hij is voor mij de gids die mij helpt om stapje voor stapje te komen tot een gelukkiger leven, door mij hierbij te laten inzien mijn keuzes met heel mijn hart te maken.
Maggy Anthonijsz

Kita Counseling