Doe jij ook al zolang je best terwijl de resultaten uitblijven?

Wil je eindelijk de struggle kunnen loslaten?
Ik help je graag om al je wensen te realiseren op de meest makkelijke manier.

u

Kost het je zoveel moeite om te bereiken wat je wil, dat je er niet meer van kan genieten?

Frustreert het je ook dat je niet weet wat je nog meer kan doen om je doel te behalen, of dat nou in je relaties is, gezondheid, op je werk of tijdens het sporten?
u

Zie je dat het bij anderen wel lukt, maar bij jou niet?

Ben je er de hele dag mee bezig in je hoofd? Geeft dit je stress en ga je aan jezelf twijfelen? En maakt het je ontzettend moe, door al dat moeten en hard werken.
u

Ben je bang dat je je droom moet opgeven omdat nog harder werken geen optie is, en omdat je eigenlijk alles al geprobeerd hebt?

Ben je bang dat je een burnout terecht komt als je nog harder gaat werken? Maar voel je dat je dit wel echt heel graag wil?

Met minder stress veranderingen doorvoeren

op het gebied van je gezondheid, werk, relaties en financiën en iedere andere wens.

Je hebt een verlangen…. Je wil iets veranderen in je leven of iets bereiken. Je wil dit al een tijdje, maar het lukt je nog niet om het te bereiken. Dit geeft stress. Stress ontstaat door een gebrek of tekort aan tijd, energie, geld mogelijkheden en middelen. Het gevolg is vaak dat we nog harder gaan werken. Omdat je niet weet hoe je je wensen of doelen moet bereiken, ga je twijfelen aan je eigen capaciteiten om een succesvol leven in overvloed te manifesteren. Er wordt ons steeds geleerd dat je hard moet werken om succes te hebben. Vaak denk je dat er iets van buitenaf jou van het succes afhoudt.

Toch zien we grote verschillen tussen mensen die niets te maken hebben met opleiding, talent, leeftijd, geslacht, afkomst of wat dan ook.

Er zijn mensen die keihard werken en weinig verdienen en mensen die helemaal niet zo hard werken en heel veel verdienen, en ook nog met plezier. Wat maakt hen anders?

Waar onderscheiden succesvolle mensen zich in?

Het verschil zit hem in de toepassing van de Inner Game, je mindset en uitstraling. Succesvolle mensen zijn winnaars van hun Inner Game, hun innerlijke spel. Dat wil zeggen: ze hebben geen last meer van hun negatieve stemmmetjes in hun hoofd, van beperkende overtuigingen, oude patronen, en oordelen over zichzelf. Ze houden zich niet constant bezig met problemen. Ze denken in overvloed, in mogelijkheden.

Ze hebben een optimistische kijk op de dingen, ze voelen zich goed!

Ze hebben leren vertrouwen op hun aangeboren natuurlijke leercapaciteit. Ze staan zichzelf niet meer in de weg, en benutten daardoor hun volledige potentieel. Hun uitstraling is zeer positief, en trekken haast vanzelf nog meer positieve omstandigheden aan.

Als je dus eerst meer aandacht gaat schenken aan je Inner Game, zal je buitenwereld daar direct op reageren. Je hoeft dan ook niet meer alles om je heen proberen te veranderen voor je succes, want je hebt daar weinig controle over, zoals je al gemerkt zult hebben.

Maar je hebt wel zeggenschap over je eigen Inner Game (je gedachten, emoties , energie en uitstraling). Als je eerst meer aandacht besteed aan je innerlijke spel, zal je vanzelf moeitelozer winnen in je uiterlijke spel van de omstandigheden. Je bereikt al je wensen bijna moeiteloos. Dan ben jij een winnaar van het leven, en geen slachtoffer meer van de omstandigheden, en dat bespaart jou een heleboel energie!

Ik geloof dat je alles kan bereiken als je er maar op vertrouwt en je het kan voorstellen en voelen alsof je het al hebt.

Alles wat je wil bereiken staat al voor je klaar! Je hoeft alleen nog maar je weerstand in de vorm van zorgen en angsten los te laten om het te kunnen ontvangen.

Je kunt ervoor kiezen om een winnaar te zijn van “The Inner Game of Succes”

en weer te leven in de natuurlijke flow waarin je met minder moeite meer bereikt!

Ik ben Alexander Rutgers, specialist op het gebied van de Inner Game, Flow psychologie en de Universele Wet van Aantrekking. Ik help je om te werken en te leven vanuit flow. Ik heb ontdekt dat niet harder en slimmer werken het antwoord is, maar dat je juist meer bereikt door je bewustzijn te vergroten. Met teveel je best doen bereik je niets, maar met bewustzijn bereik je alles. Als je eerst je positieve energie, en je krachtige uitstraling vergroot, zal je je geïnspireerd voelen om in actie te komen. Dingen vallen dan op hun plaats, alles en iedereen lijkt met je mee te werken.

Je bent geen slachtoffer meer van externe omstandigheden, maar kiest ervoor om zelf jouw ideale leven te creëren. Je creëert overvloed op het gebied van gezondheid, welzijn, welvaart, liefdevolle relaties, werk en wat voor jou nog meer overvloed betekent in een vreugdevol leven. Dan is namelijk alles mogelijk!

R
The Inner
Game
R
De Universele Wet van Aantrekkingskracht
R
Flow en Quantum Psychologie
R
Mentale begeleiding (Top) sporters
‘THREE THINGS:
YOU ASK, THE UNIVERSE GIVES, YOU LET IN.
THAT IS ALL THERE IS TO IT.

AND IF YOU ARE NOT LIVING IT,
IT’S NOT BECAUSE YOU ARE NOT ASKING. – YOU ARE.
AND IT IS NOT BECAUSE THE UNIVERSE IS NOT YIELDING. – IT IS.

IT ‘S BECAUSE YOU ARE NOT IN THE RECEIVING MODE.’

ABRAHAM-HICKS.

Meer bereiken, met meer plezier en minder stress

N

Meer rust

Rust in je hoofd, omdat je de controle los kunt laten. Omdat je weet dat je een krachtige creator bent die alles kan zijn, hebben en doen wat je wil. Je geniet meer van de weg naar je doel toe en vertrouwt erop dat het naar je toe komt. Je slaapt beter en hebt meer energie gedurende de dag.
N

Meer plezier

Je zit lekkerder in je vel, werkt met meer plezier aan de dingen die je wil bereiken. Stress vreet je levenslust niet langer op. Je kijkt vanuit een positieve mindset naar de wereld, wat ervoor zorgt dat dingen veel positiever en mooier zijn dan je ooit verwacht had.
N

Meer flow

Je leven bestaat uit allerlei toevalligheden, synchroniciteit, wondertjes en hulp uit onverwachtse hoeken. Dingen gebeuren gewoon, zonder jouw bewuste inbreng. Het lijkt wel magie!
N

Meer zelfvertrouwen

Het lijkt wel alsof dingen moeiteloos gaan. Je vertrouwt meer op je eigen kunnen, op dat je kunt bereiken wat je maar wil. Dat voelt fijn en geeft vertrouwen.

Ervaringen van mijn cliënten

Je aanpak was bijzonder. Op de mens gericht en met oog voor diezelfde mens en de verborgen kwaliteiten. De ervaringen brachten mij ertoe je te vragen om de sterkste club uit Utrecht in die tijd (+/- de jaren 85) te komen trainen.
Geen gemakkelijke groep, veel talent en veel tennis-trainers die het eigenlijk liever zelf wilden doen. Het was leuk om te horen dat zij allemaal het over een ding eens waren.
“Alexander is de beste trainer die we ooit gehad hebben”. Dat zeggen ze nu na 30 jaar dus zomaar. Ongevraagd. Op de golfbaan ( tja)
Ik denk dat dat het beste is wat je te horen kunt krijgen.
Rene Olthof

Olthof & Co B.V.

Gebruik je fantasie, zie het voor je – en gedraag je ernaar. Deze woorden zingen na in mijn hoofd na de WinnerCoaching-sessie van vanmiddag. Dat raakt me, geen tricks en tips hoe je je to-do-lijstje moet afhandelen, maar afstemmen met jezelf, de dag, de taak, dan gaat het als vanzelf en wordt het een feestje om één voor één de punten af te ronden. Deze nieuwe manier van werken heeft Alexander mij aangereikt en heeft mij mijn energie teruggegeven. Alexander mag ik je daarvoor bedanken.
Prof.dr.ir. Albert van der Padt

Diamond team FrieslandCampina

Wil je nu echt je doelen gaan behalen? Je ideale leven wacht op jou!

Word winnaar van je eigen leven en kom in actie.

De tools die ik aandraag zijn al wetenschappelijk bewezen, succes is onvermijdelijk, maar alleen als jij ze ook echt toepast!

Met mijn jarenlange ervaring help ik je graag om te groeien. Je bent niet voor niks op deze website gekomen. Ik geloof dat alle dingen voor een reden gebeuren. Als jij ervoor kiest om verder aan jezelf te gaan werken, gaat dat je prachtige dingen opleveren. Je hoeft niet te twijfelen want je hebt niks te verliezen, alleen maar te winnen. Beweging is groei.

Mijn visie en eigen ervaring hebben een solide wetenschappelijke onderbouwing,

zoals zo treffend beschreven staat in het boek ‘Quantum Succes’ van Sandra Taylor.
“Everything changed for me when I was introduced to Quantum Physics nearly 20 years ago. The principles of vibration and consciousness opened my eyes to a world of possibilities that I’d never been aware of before. I found that the patterns of the natural world can be applied to any situation to bring about amazing results. This Science is liberating because it gives you control of your future. It is empowering because it allows you to determine the direction of your destiny. No matter what you may have experienced in the past, when you tap in these amazing Universal Forces you’ll arrive at the real Source of Succes.”

Word winnaar van je eigen leven!

WinnerCoaching traject (aanbevolen)

In 5 dagdelen dichter bij jezelf, bij je eigen Creatie kracht, en bij al je dromen!

Dit traject is geschikt voor als je echt wil veranderen, een ander leven wil creëren vanuit moeiteloosheid. Inner Game in combinatie met de Wet van Aantrekking, is een zeer krachtige combinatie om al je wensen te realiseren. Gegarandeerd succes!
We gaan samen op reis in een periode van ongeveer 3 maanden, waarbij we 5 blokken van 2 uur samenkomen. We werken aan blijvende verandering. Dit doen we op een mooie locatie. In de winter bij de open haard, in de zomer bijvoorbeeld lekker buiten bij het strand. Dit traject gaat je leven veranderen!

WinnerCoaching Online

Telefonisch traject

Wil je precies leren hoe je kunt aantrekken wat je wil? Maar ben je niet in de gelegenheid om dit live te doen? Dan heb ik ook een online traject. We werken dan 1-op-1 maar doen dit in 5 telefonische sessies van een 1 uur. Laagdrempelig en makkelijk als je zelf al goed bezig bent, maar gewoon nog wat meer ondersteuning wil en een stok achter de deur. Beginnen met één sessie? Dan kan natuurlijk ook!

WinnerCoaching Doorbraaksessie

Onderzoek doen naar de oorzaak

In één blok van 2 uur gaan we aan de slag om al je wensen helder te krijgen, en weten wat je echt wil! Verder kijken we nog even welke overtuigingen jou weerhouden om naar deze wensen toe te stromen (met jouw grootste blokkades en je doelen). Waarom bereik je nog niet wat je wil? We gaan opzoek naar de kern en je krijgt tools waar je daarna verder mee aan de slag gaat. Deze zullen je gegarandeerd verder helpen.

Aanbevelingen

Ooit heb ik een training gehad van Tim Gallwey, grondlegger van The Inner Game Methode. Die zal ik nooit vergeten. Het heeft mij altijd geholpen.

Alexander Rutgers is zijn vertegenwoordiger en “very much his own man”. Een liefdevolle man die echt begrijpt waar het over gaat en in dat begrip innemend is en bescheiden blijft.

Harry Starren

ex CEO de Baak (Het Instituut voor Leiderschap en Hoogopgeleide professionals)

Alexander Rutgers heeft een aantal jaren met veel succes workshops Inner Game gegeven tijdens de Nationale Bedrijfstennis Evenementen. De deelnemers verbeterden niet alleen hun tennisspel maar gebruikten de inzichten en tools ook op hun werk en hun leven. Ze kunnen met minder moeite meer bereiken, wat cruciaal is voor topprestaties op de tennisbaan en in je dagelijks leven.
Jacco Eltingh

Technisch directeur KNLTB

Alexander Rutgers is the only professional in the Netherlands in whom I have confidence to coach the Inner Game effectively
Tim Gallwey

Founder & Auteur van de Inner Game methode

Vragen waar je vast antwoord op wil

Hoelang duurt een traject?
Een traject duurt gemiddeld 3 maanden omdat ik streef naar echte en blijvende verandering. Daarvoor moeten we patronen doorbreken en dat heeft tijd nodig. Bovendien wil ik dat jij je doelen ook echt bereikt. Het kan zijn dat het daarom iets langer kan duren, maar ik streef naar een snel resultaat. Hoe meer jij zelf aan de slag gaat, hoe sneller je resultaten kunt verwachten.
Op welke locatie vinden de sessies plaats?
De activiteiten vinden plaats op locaties in overleg. Wat alle locaties gemeen hebben, is dat het prachtige plekken zijn dicht in de natuur. Zo werk ik graag bij landgoederen en hotels in Egmond aan Zee, Driebergen en Santpoort-N. Daarnaast werk ik ook regelmatig op locaties in Haarlem en Amsterdam. Ik stem de locatie af in overleg met jou en het kan eventueel ook op de locatie zelf.
Gaan we sporten tijdens de sessies?
Ik werk ook met de Inner Game of Tennis. Nee, het is zeker niet verplicht. Alleen als jij het leuk en leerzaam vindt kunnen we een keer een tennisbaan gebruiken. Maar dit is geen tennisles. Tennis is een middel om nieuwe dingen vanuit de directe ervaring te leren en inzichten te krijgen. Het gaat erom dat je op een andere manier gaat kijken naar presteren. Je gaat dit doen vanuit meer moeiteloosheid, zonder teveel bezig te zijn met het uiterlijk resultaat. Je gaat eigenlijk de uitdaging met jezelf aan om uit te zoeken welke stemmetjes nog in je hoofd zitten, die jou tegen houden om optimaal te presteren. Je krijgt inzicht in hoe je reageert op bepaalde situaties. De Inner Game of Tennis kan een zeer waardevolle aanvulling bieden en laat je aan den lijve ervaren wat het is om moeiteloos te leren en presteren vanuit ontspannen concentratie. Je hebt hiervoor geen tenniservaring nodig. Ik leg je graag nog meer uit als je dat wilt. Neem gerust contact met me op.

Ben jij bereid om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen leer- en groeiproces?

Je ideale leven! Neem nu de stap naar je onvermijdelijke succes. Ik help je graag om al je dromen te verwezenlijken op de meest moeiteloze manier.

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek!

Winner Coaching: 06-2943 2167